فروشگاه اینترنتی صنایع دستی چرم نیما
Leather Craft Shop Nima


 
برپايي نمايشگاه "فرش و دستبافته عشايري ايران" در کاخ نياوران
 
 
 
نمايشگاه "فرش و تابلو فرش دستباف و دستبافته هاي عشايري ايران" 3 تا 11 اسفند در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران برگزار مي شود.

به نقل از روابط عمومي مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران، در اين نمايشگاه محصولات ارائه شده به صورت دست اول و مستقيم از سوي بافنده هاي استان هاي مختلف کشور ارائه مي شود.

دست اندرکاران برگزاري اين نمايشگاه اميدوارند اين جشنواره با توجه به اقبالي که اين روزها از سوي آحاد مردم نسبت به هنر قالي و دستبافته هاي اصيل ايراني وجود دارد، محلي براي ديدار دست اندرکاران، دکوراتورها، هنرمندان رشته هاي مختلف و مهمتر از همه مردم عزيز کشورمان باشد.

شايان ذکر است علاقه مندان براي بازديد از اين نمايشگاه مي توانند 3 تا 11 اسفند همه روزه از ساعت 10 صبح تا 20 شب به مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران واقع در ميدان شهيد باهنر (نياوران) مراجعه کنند.

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:نمایشگاههای فروش بهاره در مناطق مختلف تهران , توسط نیما ذاکری سعید |

غرب تهران ---تخفیف ویژه بانوان سرپرست خانوار 88466227

 

نمایشگاه بهاره  55580165

دهکده المپیک 66747105

اشرفی اصفهانی و جلال آل احمد   09124770537

تهرانپارس  09329570672

خانه ناصر الدین میرزا یکی از بناهای شاخص تهران است که بارها و بارها دوستداران میراث فرهنگی نسبت به وضعیت نامناسب آن هشدار داده‌اند. خانه‌ای که وقتی در گوگل جستجویش می‌کنی، در سایت سفر نویس درباره آن نوشته شده؛ به علت مخروبه بودن قابل بازدید نیست.

 
خانه ناصرالدین میرزا، پسر مظفرالدین شاه که در خیابان ناصرخسرو، خیابان صور اسرافیل، کوچه ناصرالدین میرزا واقع شده، خانه‌است که 8 سال پیش کارشناسان میراث فرهنگی را بر آن داشت تا به دلیل اهمیت و نوع معماری آن را به شماره 12214 در فهرست میراث فرهنگی ثبت کنند.
 
این تصویری از خانه ناصرالدین میرزاست، خانه کم نظیر در معماری و غیر قابل دیدن به دلیل متروکه بودن!
 
اما نه این خانه و نه در تاریخی آن هرگز از مواهب این ثبت ملی بهره نبردند. هرچند در چوبی با  منبت‌کاری کم نظیر آن سال 75 ، توسط یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی به خانه امام جمعه منتقل شد، تا از فرسودگی و سرقت دزدان و معتادان در امان بماند ولی در گوشه حوضخانه رها شد.
 
به گفته فعالان میراث فرهنگی، باز اگر این در به همان صورت نگهداری می شد، جای شکرش باقی بود. اما با فرا رسیدن دوره ریاست محمد حسین فراهانی در اداره میراث فرهنگی تهران و تشکیل شورای راهبردی در خانه امام جمعه برای اینکه این درتاریخی، جلوی چشم اعضای شورا نباشد، آن را به گوشه‌ای انداخته و وسایل دیگر را روی آن تلنبار کردند.
 
در تاریخی از خانه جدا شد که حفاظت شود، حالا در انبار خانه امام جمعه زیر توده ای از اشیا دارد می پوسد
 
تلنبار شدن وسایل روی این در تاریخی یک طرف، نفوذ نم و موریانه به آن مسئله دیگری است که این درتاریخی با آن مواجه شده است. در این میان اعتراض دوستداران میراث فرهنگی برای نجات این در تاریخی تا کنون به نتیجه نرسیده است.
 
در حال حاضر گفته می‌شود که دیگر جلسه شورای راهبردی برگذار نمی‌شود اما سرنوشت درتاریخی به هیچ عنوان عوض نشده‌است. خانه ناصرالدین میرزا هم سال‌هاست در مالکیت سازمان بازنشستگی است و در دوره ای که این سازمان از این خانه استفاده می‌کرد، دچار تغییرات جدی و بخش‌هایی از آن نیز تبدیل به پاساژ شد.
 
گفته می‌شود که این خانه یکی از کم نظیرترین خانه‌های ارگ سلطنتی به شمار می‌رود. سقف آن به صورت گنبدی شبیه تیمچه‌های کاشان است. در هیچ خانه ای در تهران نیست زیرا به صورت گنبدی شکل است. قرینه تیمچه‌های بازار کاشان است. به همین دلیل هم کم نظیر است.
 
حتی سند ثبت ملی این خانه هم افاقه ای برای ماندگاری خانه و درش نکرد!
 
ناصرالدین میرزا این بنا را بین سالهای 1280الی 1285 هجری شمسی در بخش شمالی محدوده ارگ سلطنتی بنا کرد. شکل خاص قرارگیری دو بخش شاه نشین و خدمه نشین در مقابل هم بدون هیچ پیوند ساختمانی در حیاط و در عمارت اعیانی کم نظیر است.   
 
پلان کلی عرصه مستطیل شکل است با وسعتی معادل 1000 مترمربع وابعادی به طول 21×48 متر. فضایی به مساحت 480مترمربع به عنوان حیاط درمرکزودربخش شمالی ملک عمارت شاه نشین قرار دارد.  
 
با این وجود امروز نه به ماندگاری این خانه می‌توان دل‌خوش ساخت و نه در تاریخی آن. اکنون بیش از هر زمانی باید از مسئولان اداره میراث فرهنگی تهران پرسید که قرار نیست اقدامی برای نجات این در که حفاظت آن چندان سخت نیست و همچنین این خانه تصمیمی بگیرند.

نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 2 اسفند 1391برچسب:برپايي 300 غرفه صنايع دستي نوروزي در کرمان, توسط نیما ذاکری سعید |


 
برپايي 300 غرفه صنايع دستي نوروزي در کرمان
 
 
 
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کرمان با اشاره به برپايي 300 غرفه صنايع دستي همزمان با نوروز 92 گفت: با حضور هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي ديگر استان ها احتمال افزايش غرفه ها وجود دارد.

«حسين شمس الديني» با اشاره به برنامه ريزي هاي در حال انجام اين اداره کل در خصوص ايام نوروز 92 گفت: برگزاري جنگ‌هاي شادي شهرستان هاي استان، موسيقي محلي و نمايشگاه هاي صنايع دستي در محل مناطق گردشگري و اماکن تاريخي استان در اولويت کار قرار دارد.

وي همچنين از افزايش تعداد بازارچه هاي صنايع دستي در ايام نوروز خبر داد و افزود: تعداد اين بازارچه ها به 11 بازارچه افزايش يافته است.

شمس الديني با اشاره به چاپ و پخش اقلام تبليغاتي در ايام نوروز خاطرنشان کرد: معاونت گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي استان به عنوان معاونت اطلاع رساني و راهنمايي مسافران نوروزي اقلام تبليغاتي چون کتابچه سفر، لوح فشرده، بروشور و نقشه را در اختيارمسافران قرار خواهد داد.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کرمان تصريح کرد: طبق سنوات گذشته آمار ورود گردشگران و مسافران در ورودي‌ها و خروجي‌هاي اين استان ثبت شده و فرم‌هاي نظرسنجي نيز براي دريافت نظرات در بين مسافران توزيع خواهد شد.

وي اظهار داشت: امسال اطلاع رساني و راهنمايي گردشگران، ارائه خدمات بهتر، اسکان و پذيرايي مناسب، نظارت بر تاسيسات گردشگري و آماده‌سازي پارک‌هاي جنگلي و تفرجگاه‌ها و رسيدگي به موضوع امنيت از مهم‌ترين برنامه‌هايي است که در دستور کار ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي نوروزي استان کرمان قرار دارد.

همانطور که هرسال شاهدیم، نام گذاری سالها توسط مقام معظم رهبری با برخورد سطحی بسیاری از مسئولین کشورمان در چاپ پوستر، برگزاری همایش و سفارش جزوه و کتاب خلاصه می شود و این نامگذاری ها باعث کمترین تغییر در قوانین کشور نمی شوند. در همین راستا روز گذشته یکی از تولیدکنندگان فرش که هیچگونه وابستگی به نهادهای دولتی نداشته است، پس از انجام مقدمات فراوان و پرداخت هزینه برای تشکیل نمایشگاه فرش 8 روزه در هتل استقلال تهران، با درخواست پرداخت روزی 2 ملیون تومان از طرف اداره اماکن تهران مواجه شده است! این درخواست و عدم توانایی پرداخت آن، سبب عدم برگزاری این نمایشگاه شده است.

همانطور که هرسال شاهدیم، نام گذاری سالها توسط مقام معظم رهبری با برخورد سطحی بسیاری از مسئولین کشورمان در چاپ پوستر، برگزاری همایش و سفارش جزوه و کتاب خلاصه می شود و این نامگذاری ها باعث کمترین تغییر در قوانین کشور نمی شوند.

در همین راستا روز گذشته یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش که هیچگونه وابستگی به نهادهای دولتی و حکومتی نداشته است، پس از انجام مقدمات فراوان و پرداخت هزینه برای تشکیل نمایشگاه فرش 8 روزه در هتل استقلال تهران، با درخواست پرداخت روزی 2 ملیون تومان از طرف اداره اماکن تهران مواجه شده است! این درخواست و عدم توانایی تولیدکننده نامبرده بر پرداخت آن، سبب عدم برگزاری این نمایشگاه شده است.

 

این تولید کننده داخلی با ارسال گلایه نامه ای به پایگاه 598 مراتب اعتراض خود را از برخورد شعاری با فرمایشان مقام معظم رهبری و همچنین تعارض قوانین با راهبردهای حمایت از تولید ملی و کار و سرمایه بیان نموده است. وی که از تولیدکنندگان مستقل فرش دستباف می باشد، برای برگزاری نمایشگاه در هتل استقلال به اداره اماکن رجوع کرده و این اداره درخواست پرداخت 16 میلیون تومان وجه نقد به بانک قوامین را نموده است.

تولید کننده فرش در متن گلایه آمیز خود نوشت است: بهانه دریافت این مبلغ اما شگفت آور است؛ مسئولین اماکن پس از دو بار صحبت با بنده گفته اند اولاً ما باید دو مأمور برای حفاظت از مکان شما قرار دهیم و شما هم حتماً باید بپذیرید. ثانیاً چون در هتل استقلال هستید و مهمان خارجی در آنجا هست، می بایست مأمورین حفاظتی هم در ایام برگزاری نمایشگاه شما حضور داشته باشند ثالثاً ازآنجاکه غرفه کوچک داخل لابی شما باعث ایجاد ترافیک در خیابان و برهم خوردن نظم شهر می شود، باید مأمورینی از پلیس راهبر هم اعزام شوند تا ترافیک را «کنترل» کنند (که البته نمی دانیم وقتی پلیس شهری بطور طبیعی توانایی کنترل ترافیک را ندارد، این پلیس راهبر عزیز که حتماً هم فرستاده می شود چگونه می خواهند این کار را انجام دهند؟).

حال سوال اینجاست که اولاً اگر این تولید کننده توان پرداخت چنین مبلغی را نداشته باشد چکار باید بکند؟! ثانیاً اگر تمام این نیروها هم اعزام شوند و پست خود را کاملاً ادا کنند، آیا روزی دو میلیون تومان هزینه دارند؟ برای حفاظت که نهایتاً دو سرباز اعزام گردند که حقوق خاصی دریافت نمی کنند. دو مأمور حفاظتی و دو پلیس راهبر هم مگر بیش از دو میلیون تومان در «یک ماه» حقوق دریافت می کنند؟ اگر حتی حقوق آنها را 2 میلیون هم بگیریم، می شود روزی 70 هزار تومان که ضربدر 4، نهایتاً 300 هزار تومان می شود.

و سوم اینکه علی رغم تمام این محاسبات، کجای قانون کشور آمده است که نیروی انتظامی برای انجام وظایفی که برای آنها حقوق دریافت می کند، می بایست از مردم پول بگیرد؟ در کجای قانون آمده که پلیس راهبر برای کنترل ترافیک، باید از یک مغازه دار پول دریافت کند؟

و باز حتی بر فرض که چنین قوانین در نیروی انتظامی کشور به تصویب رسیده باشد، آیا این قوانین در راستای «حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی» که صنعت فرش دستباف واجد هر سه شاخصه می باشد، می باشد؟ آن هم در ایام تحریم که صادرکنندگان کشورمان با مشکلات اساسی دست و پنجه نرم می کنند؟

آیا مدیران فقط درد مردم همین پسته است که همه جا بیان میکنید ؟ یعنی هیچ چیز گران نشده ؟ حبوبات دو برابر نشده لبنیات هر روز با یک قیمتی به بازار نمی آید ؟ کرایه ماشین ها گران نشده ؟

و از همه مهم تر تمامی تولید کنندگان مواد مصرفی شان دو برابر نشده ؟

آیا مشکل فقط پسته است که در رسانه ها فقط پسته را بیان میکنید ؟

اگر پسته را ارزان کردید پس میتوانید تمامی مواد مصرفی دیگر را هم ارزان کنید !

چرا پس ارزان نمیشود ؟

فقط پسته را میتوان پس ارزان کرد .

هر روز مواد مصرفی گران میشود بی آنکه صحبتی راجع به یکی از آنها بشود و در نهایت گرانی دیگر چیزها خاموش و گرانی ادامه دارد متاسفانه !

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:نمایشگاه صنایع دستی و سوغات استان البرز , توسط نیما ذاکری سعید |

برای دریافت اطلاعات با شماره 09358425512 تماس حاصل نمائید

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:نمایشگاه صنایع دستی و سوغات در شهر توریستی رامسر, توسط نیما ذاکری سعید |

نمایشگاه صنایع دستی و سوغات شهرستانها

از تاریخ 28 اسفند الی 15 فروردین ماه در شهر توریستی رامسر

شماره تماس برای رزرو غرفه 09149459662

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 1 اسفند 1391برچسب:ششمین جشن راهنمایان گردشگری آغاز به کار کرد, توسط نیما ذاکری سعید |

آذربایجان غربی این روزها میزبان صدها راهنمای تور از سراسر کشور است که گردهم جمع شده‌اند و ارومیه را مرکز برگزاری جشن سالیانه خود قرار داده‌اند.

 
ششمین جشن راهنمایان گردشگری کشور با شعار "راهنمای گردشگری؛ حافظ منابع طبیعی، حامی انرژی پایدار" در حال برگزاری است. روز اول برگزاری این جشن با بازدید از دریاچه ارومیه و منابع طبیعی منطقه آغاز و با برگزاری کارگاه‌های آموزشی همراه شد.
 
کارگاه‌های آموزشی در 11 عنوان برگزار می‌شوند که شامل کلاس‌هایی درخصوص توسعه پایدار در گردشگری، تفسیر - آموزش – اطلاعات، کارآفرینی در گردشگری با رویکرد به نقش کسب و کارهای کوچک بومی در توسعه پایدار گردشگری، دیپلماسی عمومی و گردشگری، گردشگری ادبی – سفرنگاری، گردشگری پایدار و حفظ ذخایر زیستی و بشری،  انرژی های تجدید پذیر گامی در راه پایداری توسعه (بررسی موردی انرژی خورشیدی) - قدرت بیان راهنمای گردشگری و نقش آن در توسعه پایدار گردشگری، نگاهی به ارتباط مابین تاریخ , باستان شناسی و راهنمایان گردشگری ( با رویکردی به استان آذربایجان غربی) و تاثیر متقابل باستان شناسی و تاریخ بر گردشگری و... می‌شود.
 
در ادامه برگزاری جشن راهنمایان تور با گشت در ارومیه و بازدید از آثار طبیعی و میراث فرهنگی استان آذربایجان غربی همراه خواهد شد تا این استان بتواند جاذبه‌های تاریخی و طبیعی خود را بیش از گذشته به گردشگران و راهنمایان تور نشان دهد. در نهایت، 2 اسفند ماه همایش و گردهم آیی راهنمایان برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزشی تخصصی استفاده مجدد از فضاهای تاریخی – فرهنگی (Reuse of Cultural & Historical Spaces) توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگ و هنر دانشگاه تهران، دانشگاه پلی تکنیک میلان و دانشگاه علاءالوله سمنانی، 12 تا 16 اسفند به مدت 40 ساعت در باغ نگارستان دانشگاه تهران برگزار می شود.هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی استفاده مجدد از یکی از ساختمان های باغ نگارستان تهران است.

 
گواهینامه شرکت کنندگان در این کارگاه به دو زبان فارسی و انگلیسی و مشتمل بر عناوین کارگاه‏ها و مدرسان مربوطه بوده، توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگ و هنر دانشگاه تهران، دانشگاه پلی تکنیک میلان و دانشگاه علاءالدوله سمنانی صادر خواهد شد.
 
این گواهینامه صرفاً به ثبت نام شدگانی تعلق خواهد گرفت که حداقل در 80 درصد برنامه آموزشی هر روز کارگاه حضور داشته باشند.
 
آخرین مهلت ثبت نام در این کارگاه 5 اسفند 91 می باشد اما با توجه به محدودیت ظرفیت شرکت کنندگان، ثبت نام با اولویت زمان ثبت نام متقاضیان صورت خواهد گرفت و پس از تکمیل ظرفیت از مابقی متقاضیان ثبت نام به عمل نخواهد آمد.
 
علاقمندان جت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.riculart.ir مراجعه نمایند.
 
مجموعه فعلی باغ نگارستان بخشی از قصر یا باغ نگارستان دورة فتحعلی‌شاه قاجار است که با هدف ایجاد یک مرکز ییلاقی ـ حکومتی در خارج از دارالخلافة تهران ساخته شده بود. در زمان سلطنت مظفرالدین شاه نخستین مدرسة فلاحت و مدرسة صنایع مستظرفه در این محل تأسیس گردید. به سال 1307 خورشیدی باغ ‌نگارستان به عنوان محل دائمی دارالمعلمین عالی در نظر گرفته شد و در سال 1311 خورشیدی به دانشسرای عالی تغییر نام داد.
 
در طول بیش از نیم قرن، تعداد زیادی از شخصیت‌های علمی، ادبی و هنری کشور چون: ملک‌الشعرای بهار، کاظم عصار، علی‌اکبر دهخدا، بدیع‌الزمان فروزانفر، پروین اعتصامی، علی‌نقی وزیری، جلال‌الدین همایی، سعید نفیسی، محمود حسابی، ابراهیم پورداوود، غلامحسین صدیقی، پرویز خانلری، محمد معین، محمدابراهیم باستانی پاریزی، علی‌محمد کاردان و... در این مجموعة تاریخی به تحصیل و تدریس علم پرداخته‌اند. با تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در سال 1313 خورشیدی در مجلس شورای ملی، بخشی از کلاس‌های درس دانشگاه تهران در این محل دایر شد و از سال 1325 به بعد، برخی از دانشکده‌ها و مؤسسات به محل امروزی دانشگاه تهران منتقل شدند. از سال 1335 این بنای عظیم به مؤسسة لغت‌نامة دهخدا، مؤسسة جغرافیا، مؤسسة زبان‌های خارجی و کلاس‌های عمومی دانشکدة ادبیات اختصاص یافت و در سال 1337 خورشیدی به همت دکتر غلامحسین صدیقی به مؤسسة تحقیقات علوم اجتماعی و تعاون واگذار گردید.
 
پس از انتقال دانشکدة علوم اجتماعی و تعاون دانشگاه تهران به محل امروزی خود، این مجموعه برای راه‌اندازی موزۀ تاریخ و مفاخر دانشگاه تهران در نظر گرفته شد.
 


معاون صنايع دستي کشور خبر داد
تجليل از برگزيدگان داوري نشان بين المللي يونسکو در صنايع دستي 2012
 
 
 
«يحيي رحمتي» گفت: مراسم تجليل از برگزيدگان داوري نشان بين المللي مرغوبيت يونسکو در صنايع دستي 2012، ششم اسفندماه امسال در قشم برگزار و آثار دريافت کننده نشان نيز به نمايش گذاشته مي شود.

معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور اظهار داشت: اين دوره داوري بين المللي نشان مرغوبيت ( مهراصالت )2012 با حضور پنج کشور منطقه در سال جاري به ميزباني تهران برگزار شد.

رحمتي با بيان اين که از ميان 317 اثر داراي نشان ملي، 147 اثر به تأييد داوران بين المللي يونسکو رسيد و موفق به اخذ نشان شد، افزود: حضور پنج داور و يک ناظر بين المللي از ويژگي بارز اين دوره به شمار مي رفت که دقت عمل داوران در انتخاب آثار بسيار اهميت يافته بود و ايران به تنهايي دراين دوره توانست به رکورد جديد دست يابد.

وي يادآور شد: گواهينامه هاي 135 هنرمند دريافت کننده نشان بين المللي مرغوبيت صنايع دستي 2012 با همکاري دفتر نمايندگي سازمان فرهنگي تربيتي يونسکو در ايران آماده است.

معاون صنايع دستي کشور تصريح کرد: اين گواهينامه مبين توانايي هنرمند در توليد محصولي با کيفيت، داراي اصالت، نوآوري و برخوردار از شرايط ارائه به بازارهاي بين المللي است.

رحمتي با اشاره به برگزاري سه دوره قبلي و دريافت 116 اثر، دريافت 147 گواهينامه براي آثار در چهارمين داوري بين المللي را از نقاط برجسته در سال 2012 اعلام کرد.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:خانه عشاير ايران فردا افتتاح مي شود, توسط نیما ذاکری سعید |

خانه قوام السلطنه، در پي دستور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، به عنوان خانه عشاير ايران، فردا صبح، افتتاح مي شود.
به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، «منوچهر جهانيان»، معاون گردشگري سازمان با بيان اين خبر گفت: در مراسم اختتاميه جشنواره صداي عشاير که از تاريخ 14 لغايت 19 بهمن ماه در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران برگزار شد؛ خانه عشاير به عنوان اتاق فکر، محل تعامل، همفکري و بهره‏مندي بيشتر از ظرفيت هاي بيشمار عشاير کشور مقرر شد رسما افتتاح شود.

وي با بيان اينکه راه اندازي خانه عشاير ايران ظرف کمترين مدت زمان از پايان جشنواره صداي عشاير محقق شده است؛ اظهار داشت: با برپايي اين مرکز، ارتباط مستحکمي ميان عشاير سراسر استان هاي کشور ايجاد خواهد شد تا در مرکزي تحقيقاتي، آموزشي و علمي، امکان تبادل انديشه، توسعه فعاليت هاي گردشگري، بهره مندي افزون از ظرفيت هاي بومي، آداب و سنن، نحوه معيشت و دستاوردهاي غني عشاير کشور ايجاد شود.

جهانيان با اشاره به محل ايجاد خانه عشاير يادآور شد: خانه قوام السلطنه به آدرس خيابان اميرکبير، بين سرچشمه و امين حضور، خيابان شهيد جاويدي، جنب پاساژ خليج فارس با حضور معاون رئيس جمهور، اساتيد، فرهيختگان، دانشجويان، کارگزاران صنعت گردشگري، عشاير کشور و اصحاب رسانه، از فردا به عنوان خانه عشاير ايران رسماً آغاز به کار خواهد کرد.
/120/الف

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:برپايي دوره هاي آموزشي صنايع دستي در خانه ملک, توسط نیما ذاکری سعید |


 
برپايي دوره هاي آموزشي صنايع دستي در خانه ملک
 
 
 
در راستاي ترويج صنايع دستي و هنرهاي سنتي دوره هاي آموزشي صنايع دستي در مرکز آموزشي شماره يک اداره کل برگزار مي شود.

  به نقل از روابط عمومي و امور فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، «مهناز تقوي» مسئول مرکز آفرينش و پژوهش هنرهاي سنتي (خانه ملک) اين اداره کل گفت : در راستاي اهداف معاونت صنايع دستي استان مبني بر ترويج دوره هاي آموزشي صنايع دستي، اين مرکز براي نخستين بار اقدام به برگزاري دوره هاي آموزشي در چند رشته صنايع دستي براي عموم کرده است .

تقوي اظهار داشت : دوره هاي آموزشي اين مرکز شامل کارت بافي ، طراحي سنتي با گرايش فرش ، تذهيب ، تشعير ، نگارگري ،سوزن دوزي ،طراحي جواهر با نرم افزار ، سفال نقش برجسته و گليم بافي زير نظر اساتيد مجرب برگزار مي شود.

وي با اشاره به اينکه هم اکنون ثبت نام در اين مرکز آغاز شده است ، ياد آور شد: دوره هاي سفال نقش برجسته و گليم بافي در مرکز شماره دو اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي وگردشگري خراسان رضوي واقع در مصلي برگزار مي شود.

تقوي گفت : علاقمندان براي ثبت نام مي توانند به نشاني خيابان امام خميني مقابل اداره کل دارايي مراجعه نمايند و يا باشماره 8518386 تماس حاصل کنند.

نوشته شده در تاريخ دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:مرمت لباس تاج الملوک در سعدآباد به پايان رسيد, توسط نیما ذاکری سعید |


 
مرمت لباس تاج الملوک در سعدآباد به پايان رسيد
 
 
 
مرمت،پاکسازي و حفاظت يکي ديگر از آثار موزه اي در مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد به پايان رسيد.

به نقل از روابط عمومي مجموعه سعدآباد، مرمت و پاکسازي لباس سلطنتي تاج الملوک پهلوي (يکي از همسران رضا پهلوي) که در موزه هنر و مردم مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد در معرض نمايش بود با همت کارشناسان مرمت به پايان رسيد.

بنا بر اين گزارش اين لباس شاخص يکي از لباسهاي سلطنتي تاج الملوک بوده که در اثر گذر زمان، نوسانات دما و رطوبت،گرد و غبار،آلودگي هاي سطحي، اسيدي شدن بخش خز لباس و ... دچار آسيب شده بود که پس از گذراندن مراحل مطالعاتي و تصميم گيري در مورد روش مرمت، به مدت شصت روز کاري مرمت شد.

اين لباس پس از تهيه ويترين و مانکن مناسب دوباره در موزه هنر و مردم واقع در مجموعه سعدآباد به نمايش در خواهد آمد.

گفتني است براي استفاده و آشنايي دانشجويان و علاقمندان گزارش مختصر مراحل مرمت اين لباس در سايت مجموعه سعدآباد به نشانيwww.sadmu.com قابل دسترسي است.

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:رونمایی از«مجسمه های کشف شده» در گالری «ساربان», توسط نیما ذاکری سعید |

در مراسم گشایش این نمایشگاه فرهیختگانی چون:استاد محمد رضا لطفی ، استاد نصراله افجه ای ، محمد محمودی ، محمد معمارزاده ، حسین عبد الهاشم پور ، احمد آریا منش ، احمد محمد پور ، بهرام حنفی ، شاهرخ فریوسفی ، سعید نقاشیان ، ماهیار چرمچی و ... حضور داشتند و آثار ارائه شده مورد توجه اساتید و علاقمندان قرار گرفت.

 
آثار به نمایش درآمده در این نمایشگاه از بین ریشه ها ، تنه و شاخه درختان کشف شده و و بیننده را ترغیب میکند تا جور دیگر دیدن را تجربه کند،شاید بسیاری از آثار ارائه شده را قبلا در طبیعت دیده و بسادگی از کنار آن عبور کرده باشیم اما انگار فقط چشم تیزبین هنرمند توانسته آنها را شکار و در قالب اثری هنری خلق کند.
 
نمایشگاه مجسمه های کشف شده تا 7 اسفند ماه 1391 همه روزه و جمعه ها غیر از سه شنبه ها از ساعت 16 تا 20 برپاست.
 
علاقمندان می توانند برای بازدید از این آثار به گالری ساربان واقع در خیابان شهید بهشتی،خیایان صابونچی(مهناز)،کوچه مهماندوست،شماره 8 مراجعه یا با شماره تلفن 8-88504226 تماس حاصل نمایند.


 
رونمايي از 3 لباس سنتي در جشنواره مد و لباس گلستان
 
 
 
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان گفت: همزمان با برگزاري جشنواره و نمايشگاه ملي مد و لباس در استان گلستان، از سه لباس سنتي استان رونمايي مي شود.

 روابط عمومي و امور فرهنگي اين اداره کل، «قربان عباسي» با ذکر اين مطلب افزود: لباس هاي محلي اين استان ازجمله لباس ترکمن، قزاق، علي آبادي، گرگاني، رامياني و... در اين نمايشگاه به نمايش درآمده و غرفه هاي قزاق، چاپ باتيک نيز از جمله غرفه هاي اين نمايشگاه ملي است.

وي ادامه داد: شال و مانتوي سوزندوزي شاهکوه، تونيک سوزندوزي شاهکوه و روسري چاپ باتيک از استان گلستان نيز که موفق به دريافت مهر اصالت شده اند نيز در اين نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته و رونمايي از آن ها نيز از ديگر برنامه هاي جشنواره مد و لباس گلستان است.

مديرکل ميراث فرهنگي گلستان خاطرنشان کرد: در اين جشنواره نشست هاي مختلفي با موضوع مد و لباس، روانشناسي رنگ ها، طراحي و دوخت لباس و کارگاه نقد برگزار، مقالات علمي ارائه و در آخر به صورت کتاب به چاپ مي رسد.

عباسي گفت: فرهنگ سازي هويت اسلامي، ايراني و احياي اين هويت که از مظاهر آن پوشاک اجتماعي است، حمايت از توليدات همراه با استانداردهاي ارائه شده و تشويق و ترغيب توليد کنندگان براي عرضه لباس هايي متناسب با ارزش هاي اسلامي و احياي سنت و پوشش گذشته استان و تلفيق آن با مد از اهداف برگزاري اين نمايشگاه است.

وي با بيان اين که گلستان اولين استاني است که پس از تهران اين نمايشگاه در آن برگزار مي شود، گفت: 10 استاني که بعد از گلستان اين نمايشگاه را برگزار مي کنند در زمان برگزاري نمايشگاه به اين استان سفر خواهند کرد.

اين جشنواره و نمايشگاه از امروز (28 بهمن ماه) در تالار فخرالدين اسعد گرگاني برپاشده و تا پنجم اسفند سال جاري ادامه دارد.

نوشته شده در تاريخ شنبه 28 بهمن 1391برچسب:برگزاري جشنواره ملي صداي بهار از 28 اسفند, توسط نیما ذاکری سعید |

معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري از برگزاري "جشنواره ملي صداي بهار" از 28 اسفند تا 5 فروردين 1392 در 31 استان کشور خبر داد.

دکتر "محمد شريف ملک‌زاده" پيش ازظهر امروز با اعلام اين خبر در نشست معاونين، مشاورين و مديران کل ستادي و استاني و معاونين سرمايه‌گذاري، صنايع‌دستي و گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري که در مجموعه فرهنگي- تاريخي سعدآباد برگزار شد افزود: هدف از برگزاري اين جشنواره افزايش نشاط و شادابي مردم و توزيع مناسب سفر در تعطيلات نوروز 92 است.

وي با بيان اينکه اين جشنواره تا پايان تعطيلات نوروز 92 ادامه دارد، اضافه کرد: به دليل تقارن بخشي از تعطيلات نوروز 92 با ايام شهادت حضرت فاطمه (س) برخي از برنامه‌هاي اين جشنواره از جمله اجراي موسيقي محلي و برنامه‌هاي شاد و هنري از پنجم فروردين ماه متوقف مي‌شود اما اين جشنواره با برگزاري برنامه‌هاي معنوي مانند نمايشگاه صنايع‌دستي و ظرفيت‌هاي گردشگري استان‌ها تا پايان تعطيلات نوروز در 31 استان کشور ادامه خواهد يافت.

معاون رييس جمهور همچنين از اجراي "طرح ويژه‌ي بازرسي نوروزي از آژانس‌هاي مسافرتي سراسر کشور" توسط بازرسين محسوس و نامحسوس سازمان ميراث فرهنگي در سراسر کشور خبر داد و يادآور شد: اين طرح هفته آينده با هدف رفاه حال شهروندان و رعايت حقوق مادي و معنوي مسافران و گردشگران اجرا مي‌شود.

وي افزود: بازرسان محسوس و نامحسوس سازمان ميراث فرهنگي کشور در بازرسي از آژانس‌هاي گردشگري درصورت مشاهده هرگونه تخلف از سوي آژانس‌ها براساس ضوابط قانوني عمل کرده و آژانس مختلف با حضور کميته نظارت بر آژانس‌ها در محل، تعليق و يا پلمپ خواهد شد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به اهميت افزايش شادابي و نشاط جامعه، اضافه‌کرد: برگزاري جشنواره ملي صداي بهار يک فرصت مناسب براي ايجاد نشاط، شادابي وپويايي در جامعه است .

وي افزود: نوروز امسال به هيچ عنوان به دنبال ارائه آمار از تعداد مسافرت‌هاي انجام شده نيستيم بلکه امسال شاخص‌هاي رشد اقتصادي و ميزان درصد رشد سفرها که توسط خود اصناف، اتحاديه‌ها و بخش خصوصي و تشکل‌هاي غيردولتي مرتبط با گردشگري سراسر کشور اعلام مي شود ملاک ارزيابي ما خواهد بود.

دکتر ملک زاده در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به برگزاري سومين همايش فرصت هاي سرمايه گذاري از 16 تا 18 اسفندماه امسال در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران بر حضور اتاق‌هاي بازرگاني، صنايع و معادن، اساتيد امور اقتصادي و گردشگري از دانشگاه هاي مختلف کشور در اين همايش تاکيد کرد .

وي تصريح کرد: به هيچ عنوان برپايي يک همايش تشريفاتي با تاکيد بر شعار سرمايه‌گذاري مورد نظر ما نيست بلکه بايستي نتايج ملموس اقتصادي اين همايش در ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور به زودي بروز و ظهور پيدا کند.

معاون رييس اظهار داشت: مشارکت حداکثري مردم در اتنخابات آينده مورد نظر ما است، اما به هيچ عنوان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ورودي به مباحث سياسي و انتخاباتي نخواهد داشت.

وي گفت: رضايت و شادابي مردم شريف ايران که رضايت حق تعالي، حضرت ولي‌عصر (عج) و خشنودي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) را در پي دارد هدف اصلي سازمان ميراث فرهنگي کشور است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در بخش ديگري از سخنان خود بر ارائه آيين نامه اعطاي "نشان چهره ملي ماندگار به فعالان گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي کشور" جهت تصويب در کارگروه گردشگري دولت تاکيد کرد.

وي خاطر نشان کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در طول هفت سال گذشته و در مدت فعاليت دولت نهم و دهم توفيقات زيادي را کسب کرده که اين توفيقات به لطف خداوند متعال، روساي پيشين اين سازمان و حمايت هاي شخص رييس جمهور کسب شده است.

وي همچنين با پيشنهادي درخصوص راه اندازي خانه‌ي گردشگري استان در مجموعه فرهنگي – تاريخي نياوران موافقت کرد و افزود: خانه‌ي گردشگري استان يک پاتوق فرهنگي براي اهالي استان‌هاي مختلف مقيم تهران است که مي‌تواند به معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري، ميراث فرهنگي، صنايع دستي هر استان بپردازد.

معاون رييس جمهور همچنين با اشاره به برگزاري پرشور اولين جشنواره‌ي ملي صداي عشاير از تمامي مديران کل ستادي و استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و معاونين آنها در بخش‌هاي مختلف قدرداني کرد.
/

نوشته شده در تاريخ شنبه 28 بهمن 1391برچسب:درگذشت هنرمند برجسته اصفهاني, توسط نیما ذاکری سعید |


 
درگذشت هنرمند برجسته اصفهاني
 
 
 
استاد «مسعود داستان پور» هنرمند برتر عرصه هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشورمان دار فاني را وداع گفت.

معاون صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان اظهار داشت: استاد داستان پور داراي درجه دو هنري در نمايشگاه هاي مختلف به عنوان هنرمند برتر در رشته طلاکوبي مورد تجليل قرار مي گرفت.

«احمد اديب» با بيان اين که استاد داستان پور از نخستين هنرمنداني بود که در استان اصفهان موفق به دريافت مهر اصالت يونسکو شد، افزود: اين هنرمند برجسته پنج شنبه (26 بهمن ماه) در سن 44 سالگي دار فاني را وداع گفت.

وي با اشاره به هنرمندان محدود در رشته طلاکوبي و ظرافت آثار و توليدات هنرمند مذکور، خاطرنشان کرد: درگذشت اين هنرمند صنايع دستي ضايعه بزرگ و دردناکي براي هنرمندان اصفهاني به خصوص در رشته طلاکوبي است.

به دنبال مرگ ناگهاني استاد مسعود داستان پور،صبح امروز (28 بهمن ماه) مجلس ختمي در مسجد حضرت ابوالفضل بازارچه حاج محمد جعفر استان اصفهان برگزار شد.
/

علاقمندان به شرکت در این نمایشگاه میتوانند با شماره تلفن 03112602006 و یا همراه 09130082924 تماس حاصل نمایند

اجاره هرمتر مربع 42هزارتومان

هنرمندان و علاقمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66437930 تماس حاصل نمایند .

هزینه هر متر مربع 150 هزار تومان برای اجاره غرفه به هنرمندان صنایع دستی و سوغات شهرستانها 50% تخفیف

www.tourismfestival.iv

صفحه قبل 1 ... 31 32 33 34 35 ... 42 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.